Stiliaus klaidos. Kaip to išvengti?

Stiliaus klaidos. Kaip to išvengti?

Aprangą daro tiesioginę įtaką mūsų savijautai ir pasitikėjimui savimi. Tai, ką darome, rodo, kaip mąstome apie save ir kitus. Jei norite išlaikyti gerą įvaizdį, tai svarbu sekti keletą paprastų taisyklių. Paruošta pagal Style24 portalo rekomendacijas

Pagrindinės klaidos – kurių patariame vengti

Visi norime atrodyti stilingai, tačiau galima nesunkiai persistengti. Štai keletas tipinių klaidų, kurių geriau išvengti:

1. Nepasirinkite per daug stilingo drabužių derinių – tai gali atrodyti per daug. Pasirinkite paprastesnį drabužį su vienu stilingu elementu – tai padarys Jūsų stilių subtilesnį ir patrauklesnį.

2. Venkite per daug įvairių spalvų – pasirinkite 2-3 spalvas, kurios derintųsi tarpusavyje. Tai leis Jums atrodyti tvarkingiau ir neprarasite savo stiliaus autentiškumo.

3. Nepersistenkite su aksesuarais – pasirinkite 1-2 aksesuarus, kurie derintųsi su Jūsų drabužiu. Tai leis Jums atrodyti nepertekliniai ir suteiks Jūsų stiliui papildomo žavesio.

4. Venkite per daug apnuogintų kūno vietų – tai gali atrodyti nepatraukliai. Pasirinkite 1-2 vietas, kurias norėtumėte apnuoginti, ir tai suteiks Jūsų stiliui žavesio.

Kuomet nežinote – ar nėra su kuo pasitarti – kreipkitės pagalbos į profesionalus

Stilių kiekvienas suprantame savaip, tačiau kas gražu mums – gali būti negražu kitiems. Tad vertėtų kreiptis pagalbos pas profesionalus. Tada Jūsų stilius tikrai taps puikiai suderintu ir skoningu. O ir patys jausitės geriau ir užtikrinčiau dėl drabužių bei aksesuarų derinių.

Patogi ir graži apranga tai ne tik puiki išvaizda, bet ir gera savijauta. Tad sekite mūsų nurodytus patarimus ir tikrai nepasigailėsite!

Netinkama drabužio priežiūra gali juos sugadinti

Nusipirkus sau tinkantį, stilingą drabužį, jį galima nesunkiai sugadinti pasirinkus netinkamą skalbimo temperatūrą, saugojimo metodą arba tiesiog nesirūpinant jo priežiūra. Norėdami, kad Jūsų drabužiai išliktų kuo ilgiau, galite:

1. Rinktis tinkamas skalbimo temperatūras – jei Jums nepatinka rūpintis skalbimo instrukcijomis, rinkitės vidutinę skalbimo temperatūrą. Tai leis Jums išsaugoti drabužio spalvas ir formą.

2. Rinktis tinkamus skalbimo miltelius – jei norite, kad Jūsų drabužiai išliktų kaip nauji, rinkitės skalbimo metodus atsižvelgdami į skalbimo instrukcijas. Tai leis Jums išsaugoti drabužio spalvas ir formą.

3. Skaityti drabužio priežiūros instrukcijas – jei norite, kad Jūsų drabužiai išliktų kaip nauji, sekite jų priežiūros instrukcijas. Tai leis Jums išsaugoti drabužio spalvas ir formą.