Kaip pasigaminti įvairius saldžius gaminius?

Neretu atveju atsivertus įvairias receptų knygas galime matyti labai ilgus receptus, kuriuos perskaityti gali užtrukti tikrai nemažai laiko. Kartais atrodo, kad net paprastas receptas gali būti aprašomas labai sudėtingai. Tad šiame straipsnyje norime papasakoti, kaip reikėtų pasigaminti tam tikrus saldžius gaminius. Stengsimės viską aprašyti kaip įmanoma trumpiau ir aiškiau, kad nereikėtų užtrukti daug laiko ir labai greitai galėtumėte eiti gaminti.

Kaip pasigaminti obuolių pyragą?

Kadangi toks desertas turi ne vieną receptą, todėl pateikiame patį paprasčiausią, kuris nesukels jokių nepatogumų. Pirmiausia reikėtų išsilydyti sviestą. Tai būtų geriausia pasidaryti įdėjus į bliudelį ir šiek tiek pakaitinus. Gabalėlį sviesto dar reikėtų pasilikti patepti kepimo formai, kurioje žadate jį kepti. Visai tešlai gaminti reikėtų naudoti kiek gilesnį puodą, tad į jį reikėtų sumušti kelis kiaušinius ir įdėti cukraus ir šiek tiek druskos. Jeigu norite, dar į ją galite įdėti ir šiek tiek vanilinio cukraus. Tada visą masę reikėtų labai gerai išplakti, kad ji pasidarytų šviesiai geltona ir gana standi. Tada maišant masę po truputį reikėtų supilti lydytą sviestą ir gerai išmaišyti. Vėliau į ją reikėtų berti miltus, geriausia juos persijoti, tuomet tešla bus puresnė. Be to, nereikėtų pamiršti ir kepimo miltelių, kad ji šiek tiek iškiltų. Ir galiausiai sudėti obuolius ir viską gerai išmaišyti ir dėti į kepimo formą ištepta sviestu. Ir kai jis iškeps, gausis nuostabus obuolių pyragas.

Kaip pasigaminti tinginį?

Tinginys yra turbūt vienas paprasčiausių desertų, kurį galima pasigaminti namuose. Reikia tik vos kelių minučių ir jo masė bus paruošta. Tad į nedidelį katiliuką reikia sudėti kondensuotą pieną, sviestą, kakavą ir ant nedidelės ugnies maišant, laukti kol viskas ištirps ir pasidarys vientisa masė. Kai jau visas tirpimo ir susimaišymo procesas eis link pabaigos, ugnį galite išjungti ir leisti pabaigti ištirpti savaime. Per tą laiką galite susismulkinti sausainius. Juos galite tiesiog laužyti rankomis, nes lygių ir vienodų gabalėlių tikrai nereikia. Kai sausainiai jau bus paruošti, tuomet dar kartą gerai permaišykite masę ir įsitikinkite, kad viskas gerai ištirpę. Jeigu ji paruošta, tuomet ją pilkite tiesiai ant sausainių ir visą masę sumaišykite. Priklausomai, kokios formos norite, galite dėti į atitinkamą indą ir laukti kol viskas gerai sustings.

Kaip pasigaminti varškės apkepą?

Varškės apkepo gaminimo procesas nėra sudėtingas, jeigu žinote tam tikrus dalykus. Tad pirmiausia reikėtų pasiruošti varškę, geriausias variantas būtų tas, kad ji būtų riebesnė. Tada reikėtų į ją dėti kiaušinių ir šiek tiek miltų, tačiau jų nereikia pridėti per daug, kad iškepęs varškės apkepas nebūtų per daug kietas. Kai kurie, į tokį patiekalą deda manų kruopas. Jeigu nusprendėte ir jūs daryti taip pat, tuomet reikėtų jas išmirkyti piene. Mirkymas užtrunka maždaug apie 15 min. Tada jas reikėtų sudėti prie varškės, miltų, kiaušinių. Pagal skonį reikėtų įberti cukraus ir šiek tiek druskos. Tada belieka viską sumaišyti ir pašauti į orkaitę.